Informatie over zwangerschap, ouderschap, baby's en kleine kinderen

Uit Babypedia

Versie door Babypedia (Overleg | bijdragen) op 29 sep 2017 om 13:27

Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op Babypedia!


Babypedia is een online encyclopedie met zoveel mogelijk weetjes over alles wat met kleine kinderen te maken heeft.


Bij het krijgen, verzorgen en opvoeden van kinderen komt veel kijken. Elke aanstaande of jonge ouder zit met allerlei vragen over zwangerschap, baby's en jonge kinderen. Vragen zoals welke vitamines er belangrijk zijn voor moeder en kind, of er risico's verbonden zijn aan echoscopie, wat oxytocine, colostrum en meconium nu eigenlijk precies zijn of wanneer kan worden gestart met het bijvoeden van een klein kind.

Als kersverse vader of moeder ben je niet de eerste die die vragen stelt, en zul je ook niet de laatste zijn. En als je op zoek gaat naar de antwoorden blijken deze elkaar tegen te spreken of tegen je gevoel in te gaan.

Daarom is Babypedia in het leven geroepen. Babypedia is een online encyclopedie waar uiteenlopende begrippen worden toegelicht en waar je kunt lezen over onder andere voeding, verzorging en gedrag. Babypedia is ook een praktische handleiding die je erbij kunt pakken als je voor het eerst op reis gaat met kleine kinderen of als je meer wilt weten over Eerste Hulp voor baby's. Team Babypedia gelooft dat niemand het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, en dat een goed geïnformeerde ouder zijn of haar eigen keuzes beter kan maken.


Zoek je informatie?

De informatie op Babypedia is ondergebracht in de volgende hoofdcategorieën:

Babypedia Kennis.jpg Maatschappij Babypedia.jpg 100px
Kennis Maatschappij Zwangerschap en bevalling
Ouderschap Babypedia.jpg Pictogram voeding 3.png Babypedia Organisaties.jpg
Ouderschap Voeding Organisaties


Deze categorieën zijn nog eens overzichtelijk weergegeven in Categorie:Alles. Als je op onderwerp wilt zoeken kun je een zoekwoord invullen in het zoekvenster rechtsboven op de hoofdpagina.

Als je meer over ons wilt lezen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.


Of wil je graag iets delen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen werken aan ons project. Als je ook een bijdrage wilt leveren aan Babypedia kun je kijken of één van de vacatures bij je past. Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar info@babypedia.nl. Binnen enkele werkdagen wordt er dan contact met je opgenomen.


Babypedia, hoe en waarom?

Hoe Babypedia tot stand is gekomen, hoe je er als lezer of gebruiker optimaal gebruik van kunt maken en andere antwoorden op veelgestelde vragen zijn te lezen op de volgende pagina: Babypedia. Lees ook de vrijwaringsclausule.


Contact

Vragen en opmerkingen kun je kwijt in een email naar info@babypedia.nl.


UK flag.jpg Read this page in English

Speciale pagina's