Babypedia:Vrijwaringsclausule: verschil tussen versies

Uit Babypedia

Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Babypedia is een online encyclopedie die gebruikmaakt van de ''open source'' MediaWiki-software van de WikiMedia Foundation. Babypedia heeft zichzelf ten doel geste...')
 
Regel 17: Regel 17:
  
  
Zoekwoorden: vrijwaringsclausule, disclaimer
+
Zoekwoorden: vrijwaringsclausule, disclaimer, voorbehoud
  
  
 
[[Categorie: Babypedia]]
 
[[Categorie: Babypedia]]

Versie van 20 jan 2013 om 22:28

Babypedia is een online encyclopedie die gebruikmaakt van de open source MediaWiki-software van de WikiMedia Foundation.


Babypedia heeft zichzelf ten doel gesteld om informatie aangaande kleine kinderen en jonge ouders te verzamelen en voor iedereen toegankelijk en overzichtelijk te maken. Babypedia is een non-profit initiatief dat gerund wordt door vrijwilligers die zich serieus en enthousiast inzetten voor dit doel. Deze vrijwilligers zijn niet allemaal onderlegd op alle kennisgebieden die aan bod komen op Babypedia. Het is de bedoeling dat de artikelen in de loop van de tijd worden aangepast, bijgewerkt en verbeterd. Hoewel altijd wordt geprobeerd informatie zo correct en volledig mogelijk te laten zijn kan het zijn dat de artikelen op Babypedia fouten bevatten, of onvolledig of achterhaald zijn. Het zou kunnen zijn dat onder deskundigen nieuwe inzichten bekend zijn die nog niet zijn meegenomen in de informatie op Babypedia. Er is geen garantie dat de informatie op Babypedia correct is.


Babypedia probeert te allen tijde algemeen beschrijvend te zijn bij het geven van informatie, en niet beoordelend. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat er op Babypedia een omschrijving zou kunnen staan van acupunctuur bij kinderen, zonder dat dit betekent dat de vrijwilligers van het team van Babypedia hier voor- of tegenstander van zijn.


Iedereen kan gratis en op eigen risico gebruik maken van de informatie op Babypedia. Babypedia neemt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen die worden genomen op basis van informatie die hier is gevonden en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.


Het lezen van artikelen op Babypedia kan niet worden gezien als vervanging van een consult met een specialist zoals bijvoorbeeld een arts of jurist. De teksten op Babypedia zijn bedoeld voor het verkrijgen van een beter algemeen begrip van bepaalde zaken, en bijvoorbeeld niet voor het doen van (zelf)diagnostiek. Voor professioneel advies kun je het beste contact opnemen met een professional op het gewenste gebied.


Als je een fout opmerkt in de tekst hopen wij dat je dit aan ons wilt doorgeven. Stuur dan een mailtje naar info@babypedia.nl. Ook als je andere vragen of opmerkingen hebt kun je ons mailen.


Zoekwoorden: vrijwaringsclausule, disclaimer, voorbehoud

Speciale pagina's